fbpx
To account for this elevation change, guests enter the building’s main doors on the second floor above the sunken outdoor, community courtyard which doubles as extended student dining space with an indoor-outdoor learning stair.
To account for this elevation change, guests enter the building’s main doors on the second floor above the sunken outdoor, community courtyard which doubles as extended student dining space with an indoor-outdoor learning stair.
An open media center, which doubles as the auditorium’s performance lobby, seemingly “floats” above the student dining space from below.

Dover High School – In Progress

Dover, OH

The new 176,000 square foot Dover High School delivers modern, high-performance learning environments in a classically-styled, community-landmark setting – the key design goal derived from the district’s extensive community engagement and educational visioning processes.

The building, which features a three-story academic wing and similarly massed, full fly-space 1000+ seat auditorium is thoughtfully and creatively designed to mesh within the fabric of a tight, urban, residential neighborhood. The site presented multiple challenges which the design team successfully navigated, most notably the 10-15 foot elevation change from the Walnut Street side to the Tuscarawas Avenue side.

You May Also Like